Мода, модни тенденции, здраве, красота и лайфстайл списание и директория Fashion.bg
Рокли дантела | Българска мода
Електронен магазин за българска мода

Fashion.bg » Автори във Fashion.bg

Автори във Fashion.bg

Тук можете да се запознаете с редакторите и авторите на публикации в Българския портал за мода Fashion.bg.

Boyana Ivanova

Бояна Иванова e редактор в Българския портал за мода Fashion.bg.

Брой статии: 2551
Boyana Ivanova

Изберете страница:  « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »


"Трио Плачкови" създават спектакъл за любовта


"Трио Плачкови" създават спектакъл за любовта„Трио Плачкови“ представиха своя уникален авторски спектакъл „Ла Комедия“ (La Comedia) по време на пресконференция в Нов театър НДК. На сцената, където се играе и самото представление, семейство Плачкови – Алина, Стефан и техният син Саша, разказаха и показаха избрана част от техния комедиен физически театър. Водещ на пресконференцията беше проф. Любомир Стойков, който акцентира върху езика на тялото – основно изразно средство в спектакъла. Той цитира думите на Жан-Луи Баро: „Силата на жеста е да направи невидимото явно“, с което провокира Стефан Плачков да разкрие, че „Ла комедия“ без думи прави явни човешките чувства.

подробно...


Модната къща Versace е на пазара


Модната къща Versace е на пазараИталианският моден гигант Versace е на път да бъде продаден, съобщи АФП, цитирайки анонимни източници, които предполагат, че сделката ще бъде оповестена в следващите няколко часа.

подробно...


Гъбите - топят холестерола


Гъбите - топят холестеролаКонсумирането на 100 грама гъби на ден намалява холестерола само за една седмица с 12%, според британско научно изследване.

подробно...


Селена Гомес взема почивка от социалните мрежи


Селена Гомес взема почивка от социалните мрежи26 годишната певица наскоро се завърна в Инстаграм, след кратка почивка, но в неделя тя отново разкри, че се връща отново "да си живее живота", съобщиха от "Контакт мюзик".

подробно...


Христо Чучев блесна с дизайнерски рокли - бижута


Христо Чучев блесна с дизайнерски рокли - бижутаНосителят на „Златна игла“ Христо Чучев представи своята най-нова официална колекция 2019 по време на Sofia Fashion Week есен-зима 2018. Роклите на Hristo Chuchev Design блеснаха на модния подиум като бижута в златно, сребърно и платина. Цвети Разложка откри дефилето със специална рокля, изработена с 2000 огледални елемента в различни размери, нашити върху ръчно бродиран със стъклени мъниста тюл. Представянето на избрани рокли от колекцията Христо Чучев беше поверил на Марина Войкова – Мис България 2015, топмодела Диана Иванчева и Десислава Харизанова – Мис Родопи 2017. Водещата на събитието – Боряна Баташова, също блесна на сцената с рокля на Христо Чучев, нежно обсипана с камъни „Сваровски“.

подробно...


Списание СВАТБА - Есен 2018


Списание СВАТБА - Есен 2018Тази година есента е облечена в Бохо Шик. Какво е това? BoHo(Bohemian Homeless) терминът датира от първата половина на 20-ти век. Големи писатели, интелектуаци и дори политици, са определяни като бохеми. Дизайнерката Савана Милър, описва истинския бохем като „човек, който има способността да оценява красотата на дълбоко ниво, романтик, който не познава граници, чийто свят е негово собственотворение, човек, който не живее в кутия“.

подробно...


Deichmann представи официално колекцията си есен – зима 2018 в 7 нюанса шоколад


Deichmann представи официално колекцията си есен – зима 2018 в 7 нюанса шоколад Deichmann официално представи в България новата си колекция есен – зима 2018 на специално събитие. Модната марка разкри кои са най-актуалните 7 тенденции при обувките за този сезон, представени чрез вкусовете на 7 нюанса шоколад. Водещ на събитието бе известният от телевизионния екран Павел Владимиров, който доста изкусно успя да изучи кои са най-големите женски изкушения.

подробно...


Ради Лазарова прикова погледите с оригинален стил


Ради Лазарова прикова погледите с оригинален стилТалантливата млада дизайнерка Ради Лазарова представи своята най-нова абитуриентска колекция Womanity Prom на сцената на Sofia Fashion Week есен-зима 2018. Дефилето откри Ивайла Бакалова – Мис България Вселена 2001, която е и лице на събитието. Знакови рокли в колекцията бяха показани от Габриела Василева – Мис България 2012 и Вероника Стефанова – Мис България Свят 2017.

подробно...


Европейски фирми окупират текстилно изложение в Пловдив


Европейски фирми окупират текстилно изложение в ПловдивГолям интерес в европейската модна индустрия предизвика новото изложение „ТексТейлър Експо“, чието първо издание ще се състои от 8 до 10 ноември 2018 г. в Международен панаир Пловдив. То ще покаже технологии, техника, материали за текстилната, шивашката и кожарската промишленост, облекло, трикотаж и аксесоари, дизайнерски идеи за нови линии.

подробно...


Фантазия и практичност в новата колекция на Евгения Живкова


Фантазия и практичност в новата колекция на Евгения ЖивковаМодна къща „Жени стил“ с дизайнер Евгения Живкова представи колекция „Фантазия“ есен/зима 2018-2019, която включва 50 облекла, разпределени в пет теми. Лице на колекцията е дъщерята на дизайнерката – Андреа Стефанова.

подробно...


Внучка на Чарли Чаплин вдъхновява "Трио Плачкови"


Внучка на Чарли Чаплин вдъхновява "Трио Плачкови"„Ла Комедия“ (La Comedia) е уникален авторски спекакъл на Алина и Стефан Плачкови. Те години наред се изявяват на едни от най-големите театрални и циркови сцени в над 50 страни по света. Техният съвместен личен и професионален живот започва малко след личната среща на Стефан с Папа Йоан Павел II, който го благословил след като гледал представление на „Цирк Балкански“. Отскоро успешното артистично дуо живее в България и се среща с родната публика чрез спектакъла „Ла Комедия“. Той може да бъде видян на сцената на Нов театър НДК на 20, 27 и 29 септември. В него Алина и Стефан играят заедно със своя син Саша като „Трио Плачкови“.

подробно...


Звездно начало за SOFIA FASHION WEEK AW 2018


Звездно начало за SOFIA FASHION WEEK AW 2018 Седмото издание на SOFIA FASHION WEEK AW 2018 стартира звездно и в продължение на пет вечери ще представя най-новото от света на модата. По традиция и тази година първата вечер бе запазена за българските марки и дизайнери. Водещите Боряна Баташова и Теодор Тодоров поставиха началото на седмицата на модата в София, като отправиха специални благодарности към екипа на хотел „Маринела“ и зала EFFE, организатора на събитието Мария Бонева и арт директора Антон Узунов,както и към целият екип на Sofia Fashion Week AW 2018.

подробно...


Кой какво облече на наградите Emmy 2018


Кой какво облече на наградите Emmy 2018Под блестящото калифорнийско слънце на Лос Анджелис, A-отборът на телевизионния филмов елит блестеше на червения килим на наградите Emmy в скучни сатенени рокли, малко по-привлекателни рокли с мъниста и пайети и няколко чифта гуменки.

подробно...


Бъдещите звездни татковци на Холивуд


Бъдещите звездни татковци на ХоливудРичард Гиър и съпругата му – Алехандра Силва, официално потвърдиха, че ще стават родители, пише в. „Дейли мейл“. Това е първото общо дете на двойката. В социалната мрежа „Инстаграм“ 35-годишната Алехандра публикува снимка, на която двойката се среща с Далай Лама при посещението му в холандския град Ротердам. Будисткият духовен водач е поставил ръка върху корема на младата жена и я благославя.

подробно...


Смарт продуктите нахлуват в текстилния сектор


Смарт продуктите нахлуват в текстилния секторДрехите реагират на топлина и светлина. Материалите са „smart“, а платовете са технологични и за всеки вкус. Ако си задавате въпроса дали всичко това е истина, можем да Ви отговорим с едно кратко „да“. Но как и защо това се случва, ще разберете в следващите редове. Те са посветени на най-новите технологии и иновативни тъкани, които ще бъдат представени от 2 до 4 октомври в Интер Експо Център-София. Защото тогава ще се проведе първото издание на ТМТ Експо – международното изложение за материали, машини и технологии в текстилната индустрия.

подробно...


Arena of Beauty Professional отваря врати за 21-ва година


Arena of Beauty Professional отваря врати за 21-ва годинаОтново е време да се срещнем с новостите в бюти индустрията. Нови фирми и брандове за българския пазар ще бъдат представени от 5-ти до 7-ми октомври на международния форум Arena of Beauty Professional.

подробно...


Лунна диета 2019 - един лесен начин за детоксикация на организма


Лунна диета 2019 - един лесен начин за детоксикация на организмаЛунна диета – има различни теории за влиянието на Луната върху човека. Не рядко се правят изследвания, които потвърждават, че Луната влияе върху нашето поведение или на ритъма на съня. Но има и теория, че положението на Луната може да се отрази и на теглото. Затова е измислена и прочутата лунна диета.

подробно...


Дъщерята на Мадона с дебют на модния подиум


Дъщерята на Мадона с дебют на модния подиумДъщерята на поп иконата Мадона Лурдес Леон дефилира във вторник в седмицата на модата в Ню Йорк за марката Gypsy Sport.

подробно...


Forbes обяви най-високо платените хип-хоп изпълнители


Forbes обяви най-високо платените хип-хоп изпълнителиАмериканският рапър Джей Зи (Jay-Z) е на първо място в списъка с най-високо платените хип-хоп изпълнители през 2018, според „Форбс“. Списъкът е публикуван на официалния уебсайт на изданието, предаде ТАСС.

подробно...


Модни тенденции есен-зима 2018/2019


Модни тенденции есен-зима 2018/2019Inspire, водеща марка за развитие на бизнес клас салони от ново поколение, представи със специален проект тенденциите в прическите и ноктите за есента и зимата на тази година. Визажистите на Inspire в областта на фризьорството, маникюра и грима разработиха и реализираха в България пилотен look book от 22 страници, който съдържа основните предложения в линия, форма, техника и цвят. Всички модели в проекта са действителни клиенти на марката, с което се поставя акцента върху адекватността на салонните интерпретации и реалната възможност всеки посетител в салоните на марката този сезон да се докосне до бляскавите тенденции от световните подиуми.

подробно...


"Жени Стил" с дизайнер Евгения Живкова представя колекция "Фантазия" есен-зима 2018/2019


"Жени Стил" с дизайнер Евгения Живкова представя колекция "Фантазия" есен-зима 2018/2019Новата колекция на модна къща „Жени стил“ с дизайнер Евгения Живкова носи името „Фантазия“. Лице на колекцията е дъщерята на дизайнерката – Андреа Стефанова. Стилът на облеклата през есента и зимата на 2018-2019 година елиминира границите между фантазия, функционалност и прагматизъм.

подробно...


Чаровните Боряна Баташова и Теодор Тодоров ще са водещите на Седмицата на модата в София


Чаровните Боряна Баташова и Теодор Тодоров ще са водещите на Седмицата на модата в СофияЗапочва Sofia Fashion Week - най-мащабното и стилно модно събитие в България, на което дизайнерите ще покажат своите творчески идеи и умения за настъпващия есенно-зимен сезон 2018. Единствено по рода си събитие е истински празник за онези, които обичат висшата мода и изкуство и ще се проведе между 17 и 21 септември в зала ЕФЕ на хотел Маринела.

подробно...


Диляна Матеева представи колекция, вдъхновена от рок музиката


Диляна Матеева представи колекция, вдъхновена от рок музикатаМладата дизайнерка Диляна Матеева представи премиерната си колекция Fashion Melody есен-зима 2018/2019 по време на пресконференция в Пресклуб БТА. Петя Джукелова – преподавател в Националната художествена академия, конструктор-моделиер и технологичен консултант на колекцията също участва в пресконференцията. Водещ беше проф. Любомир Стойков – председател на Академията за мода и преподавател в Националната художествена академия. За първи път дизайнерката показа с ревю избрани облекла от Fashion Melody. В ревюто участваха лицето на колекцията Мис България 2015 – Марина Войкова, Катерина Слугина и Ивена Загорска.

подробно...


Мода от бъдещето представя „ТексТейлър Експо“ в Пловдив


Мода от бъдещето представя „ТексТейлър Експо“ в ПловдивМодните акценти за сезона есен-зима 2019/2020 ще бъдат представени на изложението „ТексТейлър Експо“ от Сара Олууд, творчески директор на онлайн платформата за дизайн The Trend Bunker. Тя ще разкрие и една от най-важните тайни на модната индустрия – как се прогнозират и създават новите тенденции. Семинарите са безплатни за изложителите и посетителите на първото издание на „ТексТейлър Експо“, което ще се проведе от 8 до 10 ноември тази година в Международен панаир Пловдив.

подробно...


Колекция есен/зима 2019 на Роко Бароко - „игра с контрасти“ е в монобрандовия бутик и Bridal Fashion


Колекция есен/зима 2019 на  Роко Бароко  - „игра с контрасти“ е в монобрандовия бутик  и  Bridal Fashion Винаги безкомпромисно креативен и тематичен, дизайнерът този път играе с контрасти, лансирайки разпадането на каноните, с което съвременната дама да изрази своята индивидуалност и женственост. Хореографията на моделите за ревюто бе в стил "tableau vivant" , а мястото - двора на замъка Palazzo Bagatti Valsecchi в Милано.

подробно...


Никол Шерцингер показва перфектна фигура


Никол Шерцингер показва перфектна фигураТя може да накара пулса ви да ускори ритъма си със зашеметяващите тоалети, които й прилепват като втора кожа. Половинката на първата ни ракета Григор Димитров – певицата Никол Шерцингер, за пореден път не изневери на стила си, пише в. „Дейли мейл”.

подробно...


adidas Originals представя колекцията Falcon с участието на Кайли Дженър


adidas Originals представя колекцията Falcon с участието на Кайли Дженър1997 е годината, която отбелязва раждането на два символа. Първият е обувката adidas Originals Falcon Dorf. Силует, който е отдал почит на своето време чрез силни послания, които са разчупили границите и проправили пътя на бъдещите бунтовници. Вторият е Кайли Дженър; една от най-разпознаваемите личности на планетата. Козметичен могул, предприемач и моден законодател, Дженър преобърна очакванията към младите жени, като се утвърди като бизнес дама и визионер, който не позволява на нищо да се изпречи на пътя ѝ.

подробно...


Младата дизайнерка Диляна Матеева с премиерна колекция - FASHION MELODY


Младата дизайнерка Диляна Матеева с премиерна колекция - FASHION MELODYПремиерната колекция Fashion Melody на младата дизайнерка Диляна Матеева е вдъхновена от женствената елегантност в рока и по-конкретно от лирическите героини в рок песните от края 80-те и началото на 90-те години на XX век. Колекцията есен-зима 2018/2019 съчетава практичност и елегантност с бунтарство и непреклонност. Изчистените силуети и женствената линия на дрехите са съчетани със специфични елементи в кройките и интересни съчетания на цветове.

подробно...


Виктория и Дейвид Бекъм са в разцвета на брака си


Виктория и Дейвид Бекъм са в разцвета на брака сиВиктория Бекъм и съпругът й Дейвид изглеждаха много влюбени по време на семейната почивка с децата си в Южна Франция, пише в. „Сън”. Двойката е използвала ваканцията, за да поговори с децата си – 19-годишния Бруклин, 16-годишния Ромео и 13-годишния Круз и 7-годишната Харпър, които били особено стресирани от слухове в медиите за изневяра от страна на баща им.

подробно...


Shake That фестивал в Пловдив


Shake That фестивал в ПловдивСлед наситеното с концерти и събития лято, своеобразен финал на свободата да се забавляваш навън, особено за тийнейджърите, е тридневният фестивал Shake That хълм в Пловдив. Започнал от петък, той привлича особено тях с музиката на голямата сцена в подножието на Младежкия хълм, предава кореспондентът на БГНЕС от града под тепетата.

подробно...


Дженифър Лопес оглежда къща в Холивуд


Дженифър Лопес оглежда къща в ХоливудДженифър Лопес бе забелязана да оглежда къщи в Лос Анджелис с приятеля си – бившата бейзболна звезда Алекс Родригес, съобщава в. „Сън”. 49-годишната актриса и певица и 43-годишният спортист вече живеят заедно в апартамент в Ню Йорк за 10 милиона долара.

подробно...


Супербактерия не може да се победи с известните ни антибиотици


Супербактерия не може да се победи с известните ни антибиотициСупербактерия се съпротивлява успешно на всякакви известни антибиотици и може да предизвика „тежки" инфекции или дори смърт, се разпространява неоткрита през болничните отделения по целия свят, предупредиха учени в Австралия.

подробно...


Топ професиите за 2018 година


Топ професиите за 2018 годинаСпоред проучванията на МТСП най-много работни места се откриват в сферата на информационните технологии, административните и обслужващи дейности, търговията, продажбите и производството.

подробно...


Михаела Йорданова бе избрана за Мис Варна 2018


Михаела Йорданова бе избрана за  Мис Варна 2018Михаела Йорданова бе избрана за Мис Варна 2018, сред двадесет и четири варненски красавици на стилен спектакъл, които събра повече от 800 гости от цяла България. Короната, инкрустирана със скъпоценни камъни от Altinbas и бе предадена от миналогодишната носителка на титлата Мис Варна 2017 – Моника Драгнева. Новата 20–годишна перла на красотата (ръст 180 см, мерки 85/64/90) впечатли жури и публика с изключителна женственост, завиден финес, елегантност, неповторимо излъчване и пленителна усмивка, които омагьосаха гостите и в трите тура на церемонията.

подробно...


За булките на есен 2018 - нов брой на сп. БУЛКА


За булките на есен 2018 - нов брой на сп. БУЛКАОбем, дантела и кристален блясък олицетворяват визията на младоженката този сезон. В ролята на булка е Николета Лозанова, която позира с рокля на Bridal Fashion от колекция Enzoani 2019. Моделът е с корсетна горна част и гол гръб от френска дантела с ръчно нашити кристали Swarovski и пола от 30 метров италиански тюл с асиметричен дизайн и богат шлейф.

подробно...


10 идеи за булката на есента


10 идеи за булката на есентаС настъпването на есента и понижаващите температури, в модата на булчинските рокли идват по-дългите ръкави и уютните слоеве в полите. Актуални са моделите в две части, а за най-смелите е съчетанието от кашмирени топове и обемни, въздушни поли. Роклите са по-бухнали от всякога и дизайнерите интерпретират традицията със съвременна чувственост. Разбира се, някои тенденции се налагат повече от други, но разнообразието от стилове е толкова голямо, че за всеки има по нещо, за да изразите индивидуалността си на Големия ден.

подробно...


Николета Лозанова - благословена за обич


Николета Лозанова - благословена за обичНиколета е една от най-красивите и нашумели жени не само у нас, но и в чужбина - профилът й в Instagram се нарежда в класацията на 20-те хиляди най-посещавани в социалната мрежа, където има над 644 хил. последователи. Обичана от едни и отричана от други, несъмнено тя е икона в модата и шоубизнеса. Звездата й изгрява с короноването като момиче на годината на Playboy България през 2006 г. и оттогава не спира да свети. Има дъщеря Никол от брака си с футболиста Валери Божинов, с когото преди 3 години официално се разделят. Специалният мъж в сърцето й сега е футболистът Николай Михайлов. Отива й да е булка и докато я снимаме за корицата на есенния ни брой, се чудим дали скоро ще има сватба?

подробно...


България е на второ място в Европа по ресурс на натурални минерални и изворни води


България е на второ място в Европа по ресурс на натурални минерални и изворни водиБългария е втората европейска държава след Исландия по ресурси на натурална минерална и изворна вода с естествен произход, уникален състав и питейни качества. Освен с красивата си природа, вкусна храна и вино, страната ни от векове е известна с високите качества на своите води, които са подходящи както за профилактика на различни заболявания, лечебни и спа-процедури, така и за ежедневна консумация.

подробно...


Най-високоплатените актьори според Forbes


Най-високоплатените актьори според ForbesСпоред ежегодната класация на “Форбс”, Джордж Клуни е най-високо платеният актьор за 2018 г.

подробно...


Представяме ви участниките в Мис Варна 2018


Представяме ви участниките в Мис Варна 2018Представяме ви участничките в Мис Варна 2018, за които всеки може да гласува онлайн на сайта – www.missvarna.com. Събралата най – голям вот участничка ще получи титлата Мис Интернет Варна 2018, а резултата ще бъде обявен от водещия Ники Кънчев на официалната церемония по коронясването на Мис Варна 2018 – на 23.08/ четвъртък/.

подробно...


Утре е церемонията за избора на Мис Варна 2018


Утре е церемонията за избора на Мис Варна 2018Над 800 гости ще станат свидетели на грандиозен спектакъл, по повод тринадесетото издание на престижния конкурс за красота МИС ВАРНА, готвен от екипа на Агенция VIP Fashion Group, организатор и продуцент на събитието.

подробно...


Избират Топ Лицата на Слънчев Бряг


Избират Топ Лицата на Слънчев Бряг В разгара на лятото нощният живот в Българския мегаполис на развлеченията ще бъде емоционално прекроен, пишат от ПРофайл.

подробно...


Кафе в косите - топ тенденция за есен 2018


Кафе в косите - топ тенденция за есен 2018На вниманието на всички брюнетки - цветът в косите си има нов нюанс - кафе. Ако заложихте на кичури през летния сезон, сега е моментът за плавното им преминаване в по-тъмните нюанси за студения сезон.

подробно...


Безсолната диета със сериозни последствия за здравето


Безсолната диета със сериозни последствия за здраветоБезсолната диета спомага за свалянето на десетина килограма. По време на безсолната диета храната се консумира на 4-5 приема. Пържената храна се изключва, всичко се приготвя на пара или се вари.

подробно...


Претендентките за титлата Мис Варна 2018 в трескава подготовка за конкурса


Претендентките за титлата Мис Варна 2018 в трескава подготовка за конкурсаУчастничките в конкурса Мис Варна 2018 са в трескава подготовка за най – очакваното събитие в морската ни столица, което ще се проведе на 23.08 в зоната на Пристанище Варна – пред клуб Senso.

подробно...


Най-високоплатените актриси според Forbes


Най-високоплатените актриси според ForbesАмериканската актриса Скарлет Йохансон е спечелила 40,5 млн. долара между юни 2017 и юни 2018 година и по този начин се е превърнала в най-високоплатената актриса в света.

подробно...


Перфектен тен през лятото с помощта на някои храни


Перфектен тен през лятото с помощта на някои храниЛятното слънце е прекалено хубаво, за да го избягваме. Въпреки че сме наясно, че слънцето може да повреди кожата ни, все още правим всичко възможно, за да получим красив тен. Ние носим слънцезащитни продукти и оставаме на слънце възможно най-дълго, отиваме в кабини за тен, дори използваме фалшиви спрейове, за да накараме кожата да изглежда прекрасно на слънце. Но знаехте ли, че някои храни наистина могат да помогнат да се насърчи тенът? Вярно е.

подробно...


Селена Гомес в колаборация с Coach


Селена Гомес в колаборация с CoachСътрудничеството между певицата Селена Гомес и луксозния производител на дамски чанти Coach преминава на по-високо ниво. След като през 2016 година, Гомес бе обявена за рекламно лице на марката, милиони станаха фенове на лейбъла.

подробно...


Йордана Димитрова - изискана с безкомпромисен стил


Йордана Димитрова - изискана с безкомпромисен стилМалко е да се каже, че Йордана Димитрова е безкомпромисна към своя външен вид. Нейното отношение към модата и стила надхвърлят границите на обикновената естетическа взискателност.

подробно...


Австрийската столица Виена - най-добър град за живеене за 2018 година


Австрийската столица Виена - най-добър град за живеене за 2018 годинаАвстрийската столица Виена победи австралийската столица Мелбърн в състезанието за най-добър за живеене град, съобщи Би Би Си.

подробно...


Hello Kitty в колаборация с Converse - една закачлива колекция


Hello Kitty в колаборация с Converse - една закачлива колекцияВ последно време колаборациите на спортни марки за създаването на една по-различна колекция сникъри с други марки се радват на голям успех. И най-новата колаборация вече излезе на светло - Converse изненада почитателите си с партньорство с Hello Kitty. Съвместната колекция ще включва обувки, облекло и аксесоари с лика на анимационния герой.

подробно...


Специалистите със съвети как да се предпазим от рак


Специалистите със съвети как да се предпазим от ракДосега не е създадено надеждно средство за борба с онкологичните заболявания. Единственият сигурен начин да се спасим от тях е да сведем до минимум възможността за възникването им.

подробно...


Дефилета на авангардни модни колекции, създадени от ученици - част от програмата на „ТексТейлърЕкспо 2018“


Дефилета на авангардни модни колекции, създадени от ученици - част от програмата на „ТексТейлърЕкспо 2018“Професионалните гимназии, подготвящи специалисти за шивашката индустрия, ще се представят и със свои щандове. Това ще даде възможност за директни контакти между техните възпитаници и водещи фирми производители. Инициативата има за цел да предложи решения за един от основните проблеми в бранша – недостига на работна ръка.

подробно...


Супермоделът Кендъл Дженър с тоалет на български дизайнер


Супермоделът Кендъл Дженър с тоалет на български дизайнерСупермоделът Кендъл Дженър избра тоалет на българският дизайнер Петър Петров. Тя заложи на актуалния принт на точки и сет от блуза и панталон от копринен сатен.

подробно...


Таня Ян: Облеклото е инструмент, който ни помага да следваме и постигаме мечтите си


Таня Ян: Облеклото е инструмент, който ни помага да следваме и постигаме мечтите сиМладата и талантлива дизайнерка Таня Ян е влюбена в живота. Намерила е златната среда в работата си като дизайнер, коуч и стилист. Казва, че да си жена е привилегия и изкуство и изразява именно това в модните си колекции. Какво я е провокирало да влезе в света на модата, кои са любимите ѝ дизайнери и кое я вдъхновява ще научите от интервюто, което даде за Fashion Lifestyle Magazine.

подробно...


Тайната на успеха разкрива самият дизайнерът Роберто Ботичели


Тайната на успеха разкрива самият дизайнерът Роберто БотичелиМодна къща Roberto Botticelli притежава дълга история на производствена традиция, която се гордее с едно дълбоко майсторство на създаването на класически и модни обувки посредством майсторски процеси, винаги насочени към съвременните модни течения.

подробно...


Знаменитостите, които използват бельо като част от тоалета си


Знаменитостите, които използват бельо като част от тоалета сиМного от холивудските знаменитости искат да приковават погледите на всяко светско събитие. В стремежа си да бъдат оригинални и интересни, някои прибягват до екстравагантни тоалети. Събрахме в една галерия, красавиците, които са засичани да използват бельото като част от тоалета си.

подробно...


Светилата в модата определиха тенденциите за лято 2018


Светилата в модата определиха тенденциите за лято 2018Лятото е в разгара си и въпреки постоянните дъждове в последно време, модната индустрия успява да ни впечатли със свежи и атрактивни предложения, носещи полъха на лято. Колекции ready to wear пролет-лято 2018 на „Кристиан Диор“ и „Валентино“, както и круизната колекция на „Шанел“ носят горещи емоции и цветни нотки настроение.

подробно...


Николета Лозанова със собствен бранд за бански костюми


Николета Лозанова със собствен бранд за бански костюмиПлеймейтката Николета Лозанова, която израсна в модните среди и днес е отъждествявана с много стил, изящни форми и усет към модата, откри свой собствен бранд NL4YOU. Лозанова залага на производство на бански костюми.

подробно...


Двадесет и четири красавици ще са претендентки за титлата Мис Варна 2018


Двадесет и четири красавици ще са претендентки за титлата Мис Варна 2018 Тази година кастинга за Мис Варна 2018, предизвика огромен интерес сред желаещите да се включат в един от най-престижните конкурси за красота в България. До участие обаче бяха допуснати само 24 красиви варненки, част от които впечатлиха организаторите със завидни умения в областта на спорта и изкуството.

подробно...


Динята - богатството на лятото


Динята - богатството на лятотоВсеки човек може да консумира диня. Все пак не бива да се забравя, че подобно на всички плодове и динята съдържа фруктоза. По тази причина болните от диабет следва да не прекаляват с консумацията и могат да си позволят най-много една порция дневно. Поради високото водно съдържание и диуретично действие хората, които имат проблеми с бъбреците, също трябва да внимават.

подробно...


Miravision на Фестивала на Модата и Красотата 2018


Miravision на Фестивала на Модата и Красотата 2018Miravision е български бранд, носител на наградата "Best Brands Awards" за 2012г. Младият и амбициозен екип, създава авторски тоалети, съобразени със съвременните тенденции, както и с индивидуалните изисквания на всеки клиент. Оригиналните дизайнерски материи, съчетани с авангардните идеи на Miravision, създават усещането за класа и стил.

подробно...


Сватбен бутик ALEGRA представиха Flavor of champagne по време на Фестивала на Модата и Красотата 2018


Сватбен бутик ALEGRA представиха Flavor of champagne по време на Фестивала на Модата и Красотата 2018Сватбен бутик ALEGRA, с дизайнери Галя Долапчиева и Радостина Илиева представиха "Flavor of champagne" - колекция 2019.

подробно...


Модна Къща Бандерол на Фестивала на Модата и Красотата 2018


Модна Къща Бандерол на Фестивала на Модата и Красотата 2018Официалната Колекция 2018, на Модна Къща Бандерол, гр. Карлово е многопластова и комбинативна. В разгара на лятото, въпреки обемните поли, бъдещите булки усещат удобството на фините, дизайнерски дантели и орнаменти, подчертаващи женствеността!

подробно...


Първата Инстаграм модна агенция


Първата Инстаграм модна агенцияГаел Бонел Санчез e създателят на първата агенция за ИнстаМодели в България и Източна Европа и първата в света безплатна академия за инфлуенсъри, скоро и първата Insta TV и списанието с най голям тираж за България.

подробно...


Бутик Уимс представи бански костюми по време на Фестивала на Модата и Красотата 2018


Бутик Уимс представи бански костюми по време на Фестивала на Модата и Красотата 2018Фирмата е създадена през 2004г., като във времето се занимава с производство на бельо и бански костюми. Пролетта създава своя нов бранд "Whims deluxe", за да представи своите дизайнерски облекла, както и луксозната колекция бански костюми.

подробно...


ИВ Стайл - мода за всички на Фестивала на Модата и Красотата 2018


ИВ Стайл - мода за всички на Фестивала на Модата и Красотата 2018Фирма ИВ СТАЙЛ ЕООД е създадена на 10.08.2011 година в град Стара Загора. Фирмата се занимава с производство на дамски, детски и мъжки облекла. Партнира си с български и чуждестранни фирми.

подробно...


Фолклорни мотиви от модна къща Елена Христова на Фестивала на Модата и Красотата 2018


Фолклорни мотиви от модна къща Елена Христова на Фестивала на Модата и Красотата 2018Модна къща "Елена Христова" носи името на своята дизайнерка и предлага дамски бутикови рокли и облекла с фолклорни мотиви. Индивидуални и автентични модели, с които да впечатлите и покорите върхове!

подробно...


АрКе на Фестивала на Модата и Красотата 2018


АрКе на Фестивала на Модата и Красотата 2018Историята на модна къща АрКе започва преди 7 години, когато дизайнерката Аракси Будакян поставя началото на марката, създавайки дизайнерски дрехи, предназначени за елегантните, емоционални и успешни дами.

подробно...


Росалита с колекция за майки и дъщери на Фестивала на Модата и Красотата 2018


Росалита с колекция за майки и дъщери на Фестивала на Модата и Красотата 2018Дрехите за майки и дъщери са новият моден феномен и е трудно да отречем неговия изключителен чар. Идентичните комплекти дрехи както за майката, така й за нейното дете, привличат вниманието на минувачите и ви карат да не сваляте очи от това стилно дуо.

подробно...


SIGI Designer BAGS на Фестивала на Модата и Красотата 2018


SIGI Designer BAGS на Фестивала на Модата и Красотата 2018SIGI Designer BAGS е европейска марка. От самото си създаване и до днес марката предлага дизайнерски, ръчно изработени модели дамски чанти от естествени кожи. Колекциите на SIGI Designer BAGS обхващат линии от чанти притежаващи собствен дизайн.

подробно...


Кастингът за най-грандиозния конкурс по Черноморието - Мис Варна 2018 е вече факт


Кастингът за най-грандиозния конкурс по Черноморието - Мис Варна 2018 е вече фактКастинга за Мис Варна 2018 ще се състои на 22 юли – неделя от 17.00 часа в Playground – Мол Варна ЕАД. Екипът на модна агенция VIP FASHION GROUP, организатор на конкурса, търси момичета с харизматична визия, позитивно излъчване и хармонично тяло. Кандидатките трябва да бъдат на възраст между 16 и 25 години, с височина над 170 см., без грим, с бански костюми и обувки на високи токчета.

подробно...


Най-новата колекция Обувки и Чанти с марка Sara Pen на Фестивалa на модата и красотата Варна 2018


Най-новата колекция Обувки и Чанти с марка Sara Pen на Фестивалa на модата и красотата Варна 2018Екстравагантни, дизайнерски обувки и чанти, създадени специално за Дамите с нестандартен вкус

подробно...


Модна къща Тонена показа сватбена мода на Фестивала на Модата и Красотата 2018


Модна къща Тонена показа сватбена мода на Фестивала на Модата и Красотата 2018Дизайнерката на модна къща Тонена – Стойка Новкова е с над 30-годишен опит в модния бизнес, половината, от които твори и в областта на висшата мода. За нея, ограничения в материи, цветове и тенденции няма! Защото перфектната рокля трябва да подчертава най – хубавото в дамата, която е с нея, за да се чувства тя уверена и сигурна в себе си!

подробно...


DAIA представиха най-новата си колекция по време на Фестивала на Модата и Красотата 2018


DAIA представиха най-новата си колекция по време на Фестивала на Модата и Красотата 2018DAIA е български моден бранд, вдъхновен от добрия вкус и модерното мислене на съвременната жена, която иска да бъде уникална и запомняща се, както и да се чувства комфортно в своята дреха. Всеки модел на DAIA вдъхва силна идентичност и очертава собствен характер и настроение.

подробно...


Часовници от Reaction на Фестивала на Модата и Красотата 2018


Часовници от Reaction на Фестивала на Модата и Красотата 2018Фирма "Реакшън" е официален вносител и представител на Ice Watch за България. Марката е Белгийска. Характерно за часовниците на Ice Watch е, че всичките им модели са водоустойчиви и се предлагат в богата цветова гама покриваща изискванията на всеки.

подробно...


Руслана Канева представя Instinct по време на Фестивала на Модата и Красотата 2018


Руслана Канева представя Instinct по време на Фестивала на Модата и Красотата 2018Можете ли да си представите бременна жена облечена в нещо друго освен в гащеризон за бременни или безформена рокля? Te могат! И не само че могат, те са приели като мисия да го направат възможно. Кои са те? Тя, Руслана Канева, и нейният бранд – Instinct Store.

подробно...


Модна къща Ветейда на Фестивала на Модата и Красотата 2018


Модна къща Ветейда на Фестивала на Модата и Красотата 2018Модна къща Ветейда с дизайнер Весела Василева представи част от новата си колекция Лято 2018 и Есен–Зима 2018/2019. Различно и модерно, асимертични форми, комбинации от материи и цветове. Висококачествените платове и нестандартните кройки са основният акцент в създаването на всеки един модел.

подробно...


Бански костюми от Авандард по време на Фестивала на Модата и Красотата 2018


Бански костюми от Авандард по време на Фестивала на Модата и Красотата 2018Премиум е дизайнерска марка на фирма Авангард, която в продължение на 13 години произвежда българско бельо и бански костюми.

подробно...


JN Secret представиха най-новата си уникална колекция от стилни дрехи за майки и техните малки принцеси по време на Фестивала на Модата и Красотата 2018


JN Secret представиха най-новата си уникална колекция от стилни дрехи за майки и техните малки принцеси по време на Фестивала на Модата и Красотата 2018 Сред моделите ще откриете по нещичко за всеки повод – и за свободното време, и за офиса, и за по-специалните моменти, когато искате всички погледи да са вперени във вас. Различните тъкани и комбинацията между тях, мекотата на памука, дързостта на кожените материи, елегантността на дантелата се впускат в една шеметна игра на кройки и форми, за да може всяка дама да открие себе си, когато е облечена с дрехи от бранда. А ако сте майка на момиченце и винаги ви се е искало да облечете дъщеричката си като ваше умалено копие, то има една прекрасна новина за вас: JN Secret има специална колекция “Мама и бебе”, която предлага еднакви дрехи за майките и техните момиченца – за двойна доза елегантност и стил! Ще се влюбите в тях.

подробно...


Иванка Рабаджийска от Елшица разказва приказка за българската носия


Иванка Рабаджийска от Елшица разказва приказка за българската носияНевероятна приказка за българската народна носия бе разказана днес в Етнографската експозиция на Регионалния исторически музей в Пазарджик.

подробно...


Десет златни съвета за мъжкия стил от маестро Алберто Веделаго


Десет златни съвета за мъжкия стил от маестро Алберто ВеделагоMaestro di eleganza Алберто Веделаго създава индивидуална елегантност за всеки мъж. Италианският дизайнер и стилист определя себе си като Personalitailor – шивач на личността. При персоналното създаване на дрехата Алберто Веделаго се съобразява с личността, характера и вътрешния свят на човека, не само с физическите му размери. Създаден по този начин, костюмът придава стойност на мъжа. Маестро Веделаго е приел за своя мисия популяризирането на италианската философия за елегантност. Той помага на мъжете от различни точки на света включително и в България, да открият тайните на елегантността. Веднъж месечно Алберто Веделаго идва в ателието си в София, за да предава и споделя своя опит чрез лични срещи и лекции.

подробно...


Фестивал на модата и красотата 2018 - единадесето издание


Фестивал на модата и красотата 2018 - единадесето изданиеМорската ни столица ще бъде домакин на единадесетото поред издание на един от най – престижните модни форуми в България – Фестивал на модата и красотата 2018. В рамките на две поредни вечери – 4 и 5 юли, лятната градина на комплекс Морско казино във Варна ще добие вид на най-престижните европейски модни подиуми.

подробно...


Модерни дами и господа събраха 35 680 лева за „Лайънс клуб София – Витоша“


Модерни дами и господа събраха 35 680 лева за „Лайънс клуб София – Витоша“На 14 юни 2018 година Лайънс клуб София Витоша проведе традиционното си лятно парти с цветното наименование ЛЯТНА ЛАЙЬНС ФЕЕРИЯ. В програмата на клуба участваха Орлин Павлов, Deep zone, певците от сегашното издание на Гласът на България - Гергана Великова и Момчил Степанов, младите певици Теодора и Мария Велеви.

подробно...


Изключителен е интересът за участие в ТМТ Експо – изложението за материали и технологии в текстилната индустрия


Изключителен е интересът за участие в ТМТ Експо – изложението за материали и технологии в текстилната индустрияЗа да отговорят на големия интерес за участие в ТМТ Експо, само два месеца след старта на подготовката на първото му издание, организаторите отварят допълнителна втора зала за изложението. От 2 до 4 октомври, в Интер Експо Център, форумът ще предостави платформа за обмен на идеи, практики и технологии за развитие на бизнеса в областта на текстилната индустрия. Паралелно с ТМТ Експо ще се състои и 7-ото издание на единственото в България изложение за печатни и рекламни комуникации – COPIS.

подробно...


Първият международен конкурс за модни дизайнери "IDEAMODA"


Първият международен конкурс за модни дизайнери "IDEAMODA"Нов български университет и Balkan Fashion Week организират за първа година конкурс за млади модни дизайнери „IDEAMODA“. От 25.06.2018 г. формата за кандидатстване е отворена за всички готови да се впуснат в предизвикателството. Конкурсът тества креативността на съвременните творци и има за цел да открие най-добрия сред тях.

подробно...


Списание СВАТБА - лято 2018


Списание СВАТБА -  лято 2018Списание СВАТБА откри акцентите на лятото. На страниците на списанието ще разберете как да намерите своята рокля за сватба на морето, както и да наблегнем на важните детайли като кройка, стил, материя

подробно...


Риба Тон - защо е хубаво да хапваме повечко от тази риба


Риба Тон - защо е хубаво да хапваме повечко от тази рибаВсички знаем, че консумацията на риба и морски дарове е полезна и даже такъв тип храни се смятат за деликатес в немалка част от света. А когато говорим за здравословен начин на живот и консумация на рибни продукти, то неимоверно трябва да споменем една конкретна, „мазна“ риба – риба тон.

подробно...


Избраха най-красивата абитуриентка за 2018 година


Избраха най-красивата абитуриентка за 2018 година548 прелестни момичета от цялата страна и чужбина се включиха в 12-ото поред издание на конкурса "Най-красива абитуриентка", организиран от Dir.bg. Всички те показаха своите щастливи и безценни мигове от бала, запечатани в общо 2236 снимки.

подробно...


Яна Маринова се довери на модните предложения от #LETSLOVESUMMER


Яна Маринова се довери на модните предложения от #LETSLOVESUMMERЯна Маринова отново се довери на модните предложения от новата колекция на Хайди Клум и Lidl - #LETSLOVESUMMER, която привлече актрисата с ефирни и удобни модели в бохо стил, заредени с много цвят и лятно настроение. Колекцията esmara oт Хайди Клум ще бъде налична от 18 юни във всички 88 магазина на Лидл България в страната, предлагайки традиционното за Lidl максимално добро съотношение качество-цена.

подробно...


Дамска чанта втора употреба продадена за 2 милиона долара


Дамска чанта втора употреба продадена за 2 милиона долараВтора употреба дамска чанта на Hermes Birkin беше продадена за 217 144 долара в Лондон, съобщи Би Би Си.

подробно...


Академията за мода откри сезона с послание за "Летен шик"


Академията за мода откри сезона с послание за "Летен шик"На прага на летния сезон Академията за мода организира традиционно тематично парти с елегантен ревю-спектакъл и оригинално естетическо послание за „летен шик“. Fashion Party Summer Chic се състоя на 12 юни във “Витоша Парк Хотел”, събирайки на едно място сериозни почитатели и верни ценители на модата и добрия вкус. Те се запознаха с актуални предложения на едни от най-добрите български дизайнери и модни къщи. Предложението за “летен шик” споделиха всички участници в събитието, сред които бяха изявени и утвърдени модни творци, носители на приза „Златна игла“ както и талантливи млади дизайнери. Те представиха своята концепция за летния шик и най-новите си модни творения, създадени специално за събитието на Академията за мода.

подробно...


Лятното издание на Сватбен Каталог идва с рокля Demetrios на корицата


Лятното издание на Сватбен Каталог идва с рокля Demetrios на корицатаПриказна рокля Demetrios от сватбен салон Areti е на лятната корица на най-голямото издание за булчинска мода и сватбени услуги в България – списание Сватбен каталог. В новия брой на списанието детайлно са представени подходящи за летния сезон сватбени и официални рокли на най-известните български и световни модни дизайнери.

подробно...


Българските дизайнери, избрани от световните звезди и прославили България


Българските дизайнери, избрани от световните звезди и прославили БългарияБългарските дизайнери са едни от най-талантливите. Това го знаят не малко знаменитости от Холивуд и звезди от световната модната сцена. Тоалети на родни дизайнери са показвани неведнъж на светски събития и престижни седмици на модата по света. Ще ви покажем българските постижения, с които можем да се горедеем:

подробно...


За сияйна и здрава кожа хапваме...


За сияйна и здрава кожа хапваме...Кожата е най-големият орган и прозорец към това, което се случва във вашето тяло. Има храни, които причиняват възпаление и могат да доведат до многобройни кожни проблеми. Има храни, който подобряват нейния вид и правят здрава, мека, сияйна, съобщават от foodpanda.

подробно...


Български фризьор – сред финалистите на световния конкурс Style Masters International Awards 2018 в Барселона


Български фризьор – сред финалистите на световния конкурс  Style Masters International Awards 2018 в БарселонаБългарският топ фризьор Поли Гемеджиева се нареди сред 9-имата световни финалисти в конкурса Style Masters International Awards 2018 и представи уникална прическа на сцената на най-грандиозното фризьорско шоу в света Style Masters Show на 4 юни в Барселона. За първи път български фризьор достига до финала на конкурса и има възможност да участва на глобално ниво, състезавайки се с най-добрите в света. Модел на Поли на сцената в Барселона бе дъщерята на Лили Вучкова - красивата Елица Кънчева. Прическата й събра овациите на над 4000 гости – фризьори от цял свят.

подробно...


Наталия Гуркова впечатли Кан с рокля на "Блинк"


Наталия Гуркова впечатли Кан с рокля на "Блинк"Наталия Гуркова заяви впечатляващо присъствие на тазгодишния филмов фестивал в Кан. На червения килим тя блестеше с уникална рокля на модна къща „Блинк“ и талантливата млада дизайнерка Ради Лазарова.

подробно...


Булка Лято 2018


Булка Лято 2018С лятно настроение за незабравимо сватбено тържество, новият брой на сп. БУЛКА представя горещите тенденции за сезона. На корицата е Елена Караколева - Мисис България и Мисис Европа, с хитовия модел на Bridal Fashion от колекция 2019 на една от най-успешните марки Modeca.

подробно...


За булките на лятото - свобода и сексапил


За булките на лятото - свобода и сексапилЯрък сексапил и нажежени страсти - палавите емоции ще са запазена марка на лятото. Идва сезонът на противоречията - възраждащата се класика се сблъсква с необичайните и смели дизайнерски интерпретации. Булките привличат поглед в черно и червено, деколтето става все по-щедро, а наред с това се усещат ретро полъх и копнеж по традицията.

подробно...


Празнуваме Седмица на сиренето


Празнуваме Седмица на сиренетоНа 4 юни почитаме един от най-вкусните приноси на храната и сърцата ни. От този ден до 8 юни се счита, че е седмицата на сиренето.

подробно...



Изберете страница:  « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »






Bridal Fashion

Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се    отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

Онлайн магазин ¦ Дамски дрехи ¦ Рокли ¦ Дамски блузи ¦ Поли ¦ Дамски манта ¦ Дамски костюми ¦ Дамски панталони ¦ Спортни екипи